top of page
Ontmoet Thomas van Daily Ink: van apprentice tot meester in black and grey realisme. Zijn reis versterkt onze tattooshop en studio, waar elke tattoo, van ontwerpen tot het zetten van sleeve tattoos, een verhaal vertelt.

HET VERHAAL

Zes jaar terug begon Thomas' avontuur in de tattoowereld als apprentice, leidend tot meesterschap in black & grey realistische tattoos. Na 5 jaar groei, opende hij Daily Ink, zijn eigen tattoo shop.

 

Met een focus op unieke tattoo ontwerpen en het vakkundig zetten van tattoos, waaronder indrukwekkende sleeve tattoos, bouwde hij snel vertrouwen op bij klanten en een volle agenda. Thomas' verhaal weerspiegelt de essentie van onze tattoo studio: passie, vakmanschap en klantvertrouwen.

TATTOO SHOP

Daily Ink in Beverwijk ligt centraal gelegen met een gratis parkeerplaats. Onze tattoo shop op de eerste verdieping biedt een ruime, huiselijke sfeer - perfect voor het ontwerpen en zetten van jouw droom tattoo. De ideale plek om te ontspannen en je tattoo-avontuur te beginnen.

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Is het pijnlijk om een tattoo te laten zetten?
  Of het zetten van een tatoeage pijn doet is een moeilijke vraag om goed te beantwoorden. De pijnervaring tijdens het tatoeëren is voor iedereen anders, en ook de plaats van de tatoeage is bepalend voor de gevoeligheid van het tatoeëren. Over het algemeen geldt: hoe dunner de huid en hoe dichter op het bot, hoe gevoeliger het tatoeëren zal zijn. Het gevoel van een tattoo laten zetten wordt vaak omschreven als een krassend gevoel. Dit kan een vervelend gevoel zijn, maar niet zeer pijnlijk.
 • Hoe kan ik mezelf voorbereiden voor het zetten van een tattoo?
  Voor het laten zetten van een tatoeage adviseren wij om 24 uur voor de afspraak geen alcohol en/of drugs te gebruiken. Ook dien je andere bloedverdunnende middelen te vermijden voordat je een tatoeage laat zetten. Naast het vermijden van drugs, alcohol en andere bloedverdunnende middelen is het belangrijk om goed te eten voordat je de tatoeage laat zetten. Zorg er ook voor dat je tijdens de sessie voldoende eten en drinken bij je hebt. Draag comfortabele kleding en zorg voor een goede nachtrust. Dit helpt vaak om te ontspannen en kan de pijnervaring verminderen.
 • Zijn er specifieke vereisten voor het laten zetten van een tattoo, zoals leeftijdsgrenzen of gezondheidsvoorwaarden?
  Ja, er zijn meestal bepaalde vereisten voor het zetten van een tatoeage. De minimumleeftijd voor het plaatsen van een tatoeage is 18 jaar. Voor minderjarigen kunnen er aanvullende regels en toestemmingsvereisten gelden. Daarnaast is het belangrijk om de tatoeëerder op de hoogte te stellen van eventuele gezondheidsaandoeningen of medicatie die je gebruikt, omdat dit van invloed kan zijn op het tatoeageproces. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de specifieke vereisten bij de tattooshop waar je een afspraak wilt maken.
 • Hoe moet ik mijn nieuwe tattoo verzorgen na de sessie?
  Na het tatoeëren raden we aan om de tatoeage zorgvuldig schoon te maken met antibacteriële zeep en lauw water. Vervolgens moet je minimaal twee weken lang twee keer per dag een dunne laag tattoozalf aanbrengen op de tatoeage. Het is essentieel om de tatoeage te beschermen tegen direct zonlicht en onderdompeling in water gedurende deze herstelperiode. Daarnaast is het belangrijk om de specifieke nazorginstructies op te volgen die onze tatoeëerder je zal geven voor de beste nazorg.
 • Hoe lang duurt de genezing van een tattoo?
  Het genezingsproces varieert per persoon en tatoeage, maar de meeste tatoeages hebben ongeveer 2 tot 4 weken nodig om volledig te genezen. Tijdens deze periode kan je tatoeage van kleur veranderen en korstjes vormen, maar maak je geen zorgen, dit is normaal. Blijf de nazorginstructies volgen om een gezonde genezing te bevorderen.
 • Wat moet ik doen als mijn tattoo geïrriteerd of ontstoken lijkt?
  Als je tatoeage geïrriteerd lijkt, rood wordt, jeukt of ontstoken raakt, raden we aan om onmiddellijk contact op te nemen met onze tattooshop. Dit kan duiden op een infectie of een allergische reactie, en het is belangrijk om professioneel advies te krijgen. In de tussentijd moet je de tatoeage niet krabben of wrijven om verdere irritatie te voorkomen.
bottom of page